Toarpsalliansen

Referat

Referat: Östadkulle SK A - Toarpsalliansen

Östadskulle - Toarpsalliansen Dam 1-4 (1-2)
Vi börjar matchen riktigt bra och äger mycket boll, man märker att Östadkulle har lite svårt att hålla ett högt löp och bolltempo.
0-1 kommer i matchminut 7 och det är Frida N som skjuter på en rullande boll några meter utanför straffområdet och bollen seglar in över målvakten.
0-2 kommer i matchminut 21 och det är Elin Å som i straffområdet skjuter en tåpaj upp i nättaket.
Innan pausen i matchminut 37 lyckas tyvärr Östadkulle kontra in 1-2 då vi är lite för bekväma i hemjobbet.
I pausen så byter vi ut fem spelare och bolltempot fortsätter vara bra även i andra halvlek.
I 56 matchminuten kommer Hanna N runt på kanten och spelar snett in till Elin Å som gör 1-3.
Slutresultatet blir sedan 1-4 i 80 matchminuten då Felicia T ryckt ifrån sin back och spelar till Elin Å som på mållinjen skjuter in bollen.
Extraplus idag till att alla gick in med en enormt bra inställning i alla närkamper, även om motståndaren var mer än huvudet längre i vissa fall och vägde ett antal kilo mer.
Vi ska fortsätta att utveckla ännu mer bolltempo, bolltouch och löpningar.
Vi ger järnet på träningarna i veckan och på träningslägret kommande helg.